Rozpačitá Andrea Verešová (30) - k narozkám kurs vaření! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozpačitá Andrea Verešová (30) - k narozkám kurs vaření!

Andrea Verešová dostala i vlastní fotografii.
Andrea Verešová dostala i vlastní fotografii. (Aha! – Marek Pátek, Showpix)

Modelka Andrea Verešová neskrývá rozčarování z dárků, které dostala ke třicátinám! Jsou to totiž samé kuchařky a dokonce i kurs vaření. „Nevím, proč jsem dostala kuchařky, vždyť já umím vařit. Speciální kurs vaření se mi ale celkem hodí, protože půjde o asijskou kuchyni a suši,“ svěřila se deníku Aha! Verešová, která na úterní oslavě v jedné pražské restauraci přivítala více než 150 hostů!

„Nečekala jsem, že by přišlo tolik přátel,“ podivovala se Andrea Verešová, která nechala děti Vanessku (3) i Daniela (1) doma. „Drobečky po nocích netaháme, s těmi si uděláme další oslavu,“ dodala modelka, jež v bílých minišatech vítala hosty hned ve dveřích.

Mezi přítomnými byli třeba manželé Juraj a Deana Jakubiskovi, kteří Andree darovali obraz. „Těch jsem dostala hned několik. Jako by hosté věděli, že v domě máme jen jeden obraz, takže nám to dovybavili. Mezi dárky byly i série fotek třeba od Jadrana Šetlíka,“ chlubila se Verešová. A dodala, že má ještě dvě plně naložená auta nerozbalených darů. „Ty, které jsem si prohlédla na místě, byly krásné. Dostali jsme třeba romantický víkendový pobyt v lázních, kam vyrazíme bez dětí. Let balonem, pak něco kulturního – lístky na operu, kterou miluji, a několik lístků do divadla. Velkou radost jsem taky měla z různých váz, jež lidé sami vyrobili, to mě opravdu překvapilo,“ chlubila se oslavenkyně.

A čím modelku obdaroval její muž Daniel Volopich (44)? Prý náručí lásky a také 101 růžemi. „To abych žila až do sta jedna let,“ smála se třicítka Verešová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.