Žilková je Káča Kornflejková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Žilková je Káča Kornflejková!

Veronika Žilková se převtělí do módní poradkyně Káči Kornfl ejkové a zkritizuje politiky podle toho co mají na sobě a co nosí v kapsách. Jak to dopadlo, uvidíte 7. září večer na Nově!
Veronika Žilková se převtělí do módní poradkyně Káči Kornfl ejkové a zkritizuje politiky podle toho co mají na sobě a co nosí v kapsách. Jak to dopadlo, uvidíte 7. září večer na Nově! (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Parta z Tele Tele je zpátky! A deník Aha! byl exkluzivně při jeho prvním natáčecím dni! Paní Veronika, Suchoš, Geňa a Carda Retarda si během něj vzali na paškál nový bodový systém, »novácký« nekonečný seriál Ulice, státní i módní policii či červené trenýrky poslance Ransdorfa!

První fotky z natáčení

Během natáčení, které v těchto dnech pokračuje v Barrandovských ateliérech, tak bylo pořádně veselo!

Vlastními jmény Veronika Žilková, Michal Suchánek, Richard Genzer a Jaroslav Carda se na obrazovky televize Nova vrátí poprvé ve čtvrtek 7. září od 22:30 hodin. A kromě klasického »pirátského« zpravodajství, při natáčení jehož reportáží deník Aha! byl, se v něm setkáme třeba s parodií na seriál Ulice či zbrusu novou rubrikou Módní policie. Tou bude provázet paní Veronika coby módní guru Káča Kornflejková.

„Uvědomil jsem si, že Tele Tele musí být v něčem nové, a tak zásadní nová změna v pořadu je v tom, že Genzer se nechal depilovat. Všude,“ říká tvůrce pořadu Michal Suchánek. „Další důležitou změnou pro diváka je to, že paní Veronika slíbila, že v průběhu příštího půl roku nepřijde do jiného stavu,“ dodává Suchánek s tím, že kromě nových zpravodajských rubrik se dočkáme i zásadních změn v rodině Kopečkových.

17.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.