Bendová slavila s Bon Jovim! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Bendová slavila s Bon Jovim!

Alice Bendová si s manželem v Americe užila několik romantických dní.
Alice Bendová si s manželem v Americe užila několik romantických dní. (: archiv Alice Bendové)

PRAHA – Alice Bendová (32) umí žít! Nedávno si třeba vychutnala koncert slavného zpěváka Jon Bon Joviho v New Yorku, na kterém oslavila narozeniny manžela Václava. Koncert mu totiž dala jako dárek.

Alice Bendová (32) umí žít! Nedávno si třeba vychutnala koncert slavného zpěváka Jon Bon Joviho v New Yorku, na kterém oslavila narozeniny manžela Václava. Koncert mu totiž dala jako dárek. „Měli jsme naprosto perfektní místo. Lístky jsem koupila přímo do »kotle« pod pódium. Celé vystoupení trvalo pět a půl hodiny a skvěle jsme si to užili,“ rozplývala se nad koncertem herečka, která v Americe strávila osm dní.

„Obešli jsme s manželem snad všechny výstavy a čtvrti New Yorku. Museli jsme chodit pěšky, abychom nic nevynechali. Měla jsem na nohách obrovské puchýře, ale i tak to bylo super. V New Yorku je dobré být týden, déle to nemá cenu,“ říká Alice, která v těchto dnech už opět pilně natáčí třetí řadu seriálu televize Prima Rodinná pouta, kde hraje zlou Simonu.

Letos však stihla »dovolenkovat« ještě čtyři dny v Neapoli a v horách v Itálii. „Klasickou dovolenou u moře moc nemusím. Nerada se vystavuji slunci. Mám ale ráda hory. Koupila jsem si i snowboard a pořádně na něm trénovala. Týden jsem potom jen brečela a nadávala. Vše mě totiž bolelo,“ směje se Bendová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.