Ceny Anděl 2009: Co všechno se stalo, když zhasly televizní kamery... Partner Terezy Pergnerové: Křičel zmlátím tě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ceny Anděl 2009: Co všechno se stalo, když zhasly televizní kamery... Partner Terezy Pergnerové: Křičel zmlátím tě!

Chlebeček po přenosu krmil Terezina syna Samuela... Když zpozoroval naše fotoreportéry, probudil se v něm opět starý známý nervák a zaútočil.
Chlebeček po přenosu krmil Terezina syna Samuela... Když zpozoroval naše fotoreportéry, probudil se v něm opět starý známý nervák a zaútočil. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Moderátorka Tereza Pergnerová (35), která si svůj comeback odbyla po dvou letech na mateřské při předávání Cen Anděl 2009, má za partnera pěkného nerváka. Jiří Chlebeček (40), se kterým má dvouletou dcerku Natálku a s nímž vychovává i svého syna Samuela (8), tam totiž napadl fotografa a křičel na něj: „Já ti ten tvůj zasranej židovskej nos rozbiju!“

Ačkoliv Jiří Chlebeček moc dobře věděl, že se na mediálně sledované akci stane terčem fotoreportérů, pozornost médií na něj působila jak rudý plášť na býka.

Chlebeček je slovním útočením na fotografy doslova proslulý, nyní se už ale neudržel a došlo i na pěsti. „Já ti ten tvůj zasranej židovskej nos rozbiju,“ řval Chlebeček na fotografa deníku Aha! a vůbec mu nevadilo, že jen kousek opodál stojí Terezin osmiletý syn Samuel, kterému by měl jít dobrým příkladem. Nakonec fotografa i udeřil do krku se slibem, že příště už mu ten ohryzek rovnou vyrve...

Tereza Pergnerová se po dvou letech objevila na obrazovkách a její partner opět zaútočil na fotografy.

Akademik Filip Renč nemohl předat cenu: Namol opilý? Nebo..?

Uznávaný režisér Filip Renč (44) se na sobotním předávání hudební Cen Anděl 2009 postaral o pozdvižení! Podle svědků byl natolik opilý, že nedokázal předat cenu za Videoklip roku a během přenosu dokonce odjel. Někteří ale tvrdí, že měl Renč střevní obtíže a cítil se zle, jelikož něco špatného snědl. Co se doopravdy stalo? A kdo potom hlasoval za něj?

Celý večer probíhal bez chyby a zdálo se, že vše šlape, jak má. Když měl ale kolem deváté hodiny režisér Filip Renč předávat kapele Charlie Straight cenu v kategorii Videoklip roku, musela ho moderátorka večera Tereza Pergnerová (35) omluvit. „Je indisponován. Ocenění za něj tudíž předá houslista Pavel Šporcl,“ zachraňovala Pergnerová vzniklý problém. Sálem se okamžitě linulo dohadování publika a akademiků. »Vždyť tu Filip Renč je a sedí mezi ostatními akademiky! Co se mu přihodilo, že nemohl cenu přidat?« divili se všichni.

Podle některých přímých svědků se slavný režisér opil natolik, že by jeho účast na podiu byla nepatřičná. Druhá polovina ale tvrdí, že Renčovi bylo nesmírně zle, jelikož snědl něco špatného.

Jisté je jen to, že asi hodinu poté, čili krátce po dvaadvacáté hodině indisponovaný režisér opustil arenu, kde se ceremoniál konal, a využil služeb taxi. Kdo ale za něj ve zbylých kategorií hlasoval? Anebo jeho hlas propadl? Na tyto otázky se nám nedařilo sehnat odpověď, jelikož do uzávěrky vydání nebyl nikdo z pořádající agentury k zastižení.

Chvilku před přenosem vypadal Renč, že je v pořádku. Pokyny pořadatelů přijímal s úsměvem.

Již indisponovaný Filip Renč opouští ceremoniál a netváří se zrovna spokojeně.

Důležité okamžiky soboty

Kdo se postaral o rozruch? Proč Anna K odešla z večírku tak brzy? Kdo s kým přišel? Proč se Ewa Farná posmívala fotografům a jaké čachry proběhly v nominacích?

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.