Nova vrací úder! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nova vrací úder!

Hlavní hvězdy Novy se zúčastnily tiskové konference, kde bylo představeno podzimní vysílací schéma.
Hlavní hvězdy Novy se zúčastnily tiskové konference, kde bylo představeno podzimní vysílací schéma. (Aha!: Petr NOVOTNÝ)

PRAHA – Nova už zase jede na plný plyn! Poslední dobou byla naše největší komerční televize stále více kritizována za to, že připravuje jen málo české původní tvorby, zábavy a novinek. Teď je však vše zcela naopak.

Nejsledovanější televize se pěkně »obula« do podzimního schématu, a doslova šokovala. Diváky hodlá zaplavit spoustou nových, zrenovovaných a zajímavých pořadů! O jaké novinky se jedná? Deník Aha! to ví!

  • Česko hledá SuperStar
    „Letošní zážitek budou mít diváci úplně jiný. V této soutěži najdete vše. Jak drama, tak komedii, pohádku, zábavu i seriál,“ říká hlavní dramaturg pořadu, bývalý moderátor a zpěvák Vítek Pokorný. Třetí řada se inspirovala poslední americkou verzí, která byla nejúspěšnější ze všech. „Je nejlepší, máte se nač těšit,“ vzkázal divákům Pokorný. Soutěžní reality show se rozeběhne již 27. srpna a každý nedělní večer ji bude uvádět Leoš Mareš.
  • TeleTele
    Staronový pořad se na Novu vrací s podtitulem: „Velký comeback velké čtyřky. Zavřete děti, je to zase tady!“ I tentokrát nebudou v pořadu chybět Michal Suchánek, Richard Genzer, Veronika Žilková a Josef Carda. TeleTele poběží každý čtvrtek od půl jedenácté večer.
  • Ordinace v růžové zahradě
    Nejsledovanější současný seriál vstoupí 24. srpna do své třetí řady, ve které se již neobjeví jedna z hlavních postav v podání herečky Lindy Rybové. Novými esy však budou renomovaní herci jako Zlata Adamovská či Jiří Štěpnička. Třetí řada bude mít 34 dílů a setkávat se s ní budeme dvakrát týdně (úterý a čtvrtek) až do Vánoc.
  • Ulice
    Trvalkou mezi seriály je také nekonečná Ulice. Nova plánuje poslední díl, tedy pokud jí nebude prodloužena licence, na rok 2017. Novými předními tvářemi populárního denního seriálu budou neherec Ondřej Brzobohatý a herci Renata Visnerová a Martin Dejdar. Posledně jmenovaný si zahraje kadeřníka, jehož minulost bude obestřena velkým tajemstvím. Ulice bude mít celovečerní pilotní díl, který bude odvysílán 1. září. Na klasické podvečerní vysílání se pak najede v první školní den a vysílat se bude od pondělí do pátku.
  • Další změny!
    V novém kabátě se představí prestižní hitparáda Eso, kterou bude i nadále uvádět Leoš Mareš. V Esu se však objeví více zahraničních hvězd, které budou moderátorem zpovídány. Želízkem v ohni je pro Novu i americký dobrodružný seriál Ztraceni, který si ve světě získal velkou oblibu. Náklady jen na pilotní díl činily jedenáct milionů dolarů! Z obrazovek zmizí diskusní pořad Sedmička, se kterým podzimní schéma nepočítá. Naopak novinkou se stává publicistický pořad »112 – v ohrožení života«, který se zabývá příběhy lidí, kteří dennodenně nasazují své životy na záchranu ostatních.

Co chystá konkurence?
Česká televize sází na své seriály! - Prima zatím neví!

S čím vyjedou proti podzimním trhákům Novy konkurenční televize? Česká televize sází na původní tvorbu. Každou středu se tak budeme moci setkávat s příběhy rodiny Horákových v seriálu Horáci. V pondělí zase poběží seriál Poslední sezona, ve kterém ztvárnili hlavní role Simona Postlerová a Martin Dejdar. Ze Zlatého fondu byly »vyštrachány« příběhy policejního rady Vacátka a jeho party v sérii kriminálních příběhů Panoptikum města pražského. A samozřejmě že nebude chybět ani úterní zábava v podobě Bolkovin Bolka Polívky či Abecedy hvězd, kterou uvádí Vláďa Hron. A novým počinem ČT bude nová taneční reality show »...když hvězdy tančí«, kterou bude uvádět Marek Eben.

Naše druhá největší komerční televize Prima zatím jako jediná se zveřejněním schématu otálí. Je jasné, že se každé úterý a čtvrtek budou i nadále vysílat Rodinná pouta, jejichž třetí řada se začíná natáčet. Nasazena bude také dlouho očekávaná reality show Trosečník. Dalším seriálem, který se pravděpodobně zařadí mezi stálice, bude Letiště.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.