Černocká a Špinarová: Zpívaly peklu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Černocká a Špinarová: Zpívaly peklu!

„Ještě nejsme nalíčené,“ durdily se Špinarová s Černockou, když je fotograf přistihl v šatně.
„Ještě nejsme nalíčené,“ durdily se Špinarová s Černockou, když je fotograf přistihl v šatně.  (Aha!: Dalibor PUCHTA)

HOUSKA – Benefi ční koncert pro hrad Houska už tradičně přivítal řadu hvězdných zpěváků! Letos svůj hlas záchraně starého hradu, který stojí na pověstné bráně do pekel, propůjčily třeba Věra Špinarová (54), Petra Černocká (56), Dalibor Janda (52) či Sámer Issa s Martinou Balogovou.

HOUSKA – Benefiční koncert pro hrad Houska už tradičně přivítal řadu hvězdných zpěváků! Letos svůj hlas záchraně starého hradu, který stojí na pověstné bráně do pekel, propůjčily třeba Věra Špinarová (54), Petra Černocká (56), Dalibor Janda (52) či Sámer Issa s Martinou Balogovou. Na koncert se dostavil i zpěvák Martin Maxa (44), ten ale nezvládl nekonečný přísun alkoholu a pod jeho vlivem se začal líbat se Slávkem Bourou!

Přestože někteří hosté koncertu jeli na Housku už po osmé, i tentokráte se v klikatých cestách okresu Česká Lípa ztratili. Jako třeba herečka a první manželka herce Václava Vydry Dana Homolová, která ani letos netrefila a půl hodiny kolem hradu marně kroužila. Samotný koncert byl podmalovaný deštěm bubnujícím do oken hradu, a mrazivý větřík rozechvěl jak křehkou Ivu Frühlingovou, tak Zuzanu Norrisovou.

Snad i proto se přítomní posilovali dobrým muškátovým vínem, které třeba Martina Maxu přimělo k vášnivým polibkům Slávka Boury, který akci moderoval s Markétou Majerovou. Hvězdný lesk pak koncertu, který organizoval Martin France, propůjčili zejména Věra Špinarová a Petra Černocká. „Jezdím kolem Housky už léta, protože mám blízko chalupu,“ prozradila deníku Aha! Černocká, která jen chvilku před odjezdem na koncert obdržela scénář k dlouho očekávanému pokračování filmu Dívka na koštěti. „Tak jsem zvědavá, jak to s filmem dopadne, už má trochu skluz,“ krčila Petra rameny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.