Sexy Zuzana Belohorcová - Po dramatickém porodu ukázala Salmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy Zuzana Belohorcová - Po dramatickém porodu ukázala Salmu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Sexy moderátorka Zuzana Belohorcová (33) se jen pár hodin po porodu pochlubila svou prvorozenou dcerkou Salmou! Holčička přišla na svět včera ráno ve 4.29 hod. po poměrně dramatickém porodu. Kolem krku měla omotanou pupeční šňůru! „Porod byl náročný, ale zvládli jsme to,“ usmívá se teď šťastná Belohorcová, jejíž partner Vlasta Hájek (34) u porodu nechyběl.

„Zuzaně praskla voda kolem deváté hodiny večer, když odpočívala doma a já byl s přáteli. Hned jsem ji naložil do auta a jeli jsme do porodnice v Motole,“ řekl deníku Aha! Hájek, který v noci z úterka na středu úplně vynechal spánek. „Malá přišla totiž na svět po těžkém porodu, kolem krku měla pupeční šňůru. Vynikající porodník, pan doktor Vlk, ale všechny komplikace zvládl. Zuzička nechtěla rodit císařským řezem, ale přirozeně. A i to se povedlo, přestože v jednu chvíli to vypadalo, že řez bude nutný. Pan doktor prostě Zuzaně zatlačil na bříško a dítě vytlačil,“ dodává Hájek s tím, že jeho dcera, jejíž jméno připomíná slavnou americkou herečku Salmu Hayek, po narození měřila 49 centimetrů a vážila 3300 gramů.

S partnerkou a dcerou strávil Hájek v porodnici téměř celý den, včera večer už ale ve své Caffeterii na Malostranském náměstí uspořádal bujarou oslavu pro kamarády, mezi nimiž nechyběli třeba manželé Kateřina Průšová a Vladimír Konvalinka či televizní milionář Michal Červín.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.