Terezie Kašparovská & Petr Tichý: Míří do Zpravodajského deníku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Terezie Kašparovská & Petr Tichý: Míří do Zpravodajského deníku!

Terezie bude další novou tváří hlavní zpravodajské relace televize Prima.
Terezie bude další novou tváří hlavní zpravodajské relace televize Prima. (: TV Prima)

PRAHA – Terezie Kašparovská a Petr Tichý budou novými moderátory Zpravodajského deníku. V televizi Prima probíhají personální »škatulata hejbejte se« a nejsledovanější změny jsou v hlavní zpravodajské relaci.

PRAHA – Terezie Kašparovská a Petr Tichý budou novými moderátory Zpravodajského deníku. V televizi Prima probíhají personální »škatulata hejbejte se« a nejsledovanější změny jsou v hlavní zpravodajské relaci, kde dosavadní moderátorky Martina Kociánová, Štěpánka Duchková a Dana Makrlíková budou nahrazeny zbrusu novými obličeji. A Zpravodajský deník se protáhne z dvaceti minut na půl hodiny a už jej nebude uvádět jedna moderátorka, ale dvojice.

Ke Světlaně Zárubové, která »zběhla« do komerční Primy z veřejnoprávní České televize, byli vybráni další moderátoři. Tentokrát Prima sáhla do vlastních řad a vybrala Terezii Kašparovskou a Petra Tichého. „Na novou práci se moc těším. Vracím se do Primy po mateřské dovolené a jsem ráda, že se znovu setkám se svými kolegy. Jsem zvědavá na všechno nové, co mi tato práce přinese,“ sdělila Kašparovská, která na Primě působí od roku 2000. Taktéž Petr Tichý, který usedne za moderátorský »stolek« Zpravodajského deníku, je z řad pracovníků Primy.

Naopak moderátoři Eva Jurinová a Martin Severa, o kterých se mluvilo jako o jistých kandidátech na moderování hlavních zpráv, prý »ostrouhali«. Jejich jména jsou stále ještě ve hře, ale údajně moc šancí nemají. Jméno jedné moderátorky a dvou moderátorů, aby se mohly vytvořit tři moderátorské dvojice, by měla Prima oznámit během příštího týdne.

5.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.