Dieta Liz Hurley: Pije jen vodku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dieta Liz Hurley: Pije jen vodku!

Vděčí Liz Hurley za svou postavu svérázné dietě?
Vděčí Liz Hurley za svou postavu svérázné dietě?

Udržet si postavu, jakou má Liz Hurley ve čtyřiačtyřiceti letech je pěkný oříšek. Sexy herečka se ho ale rozhodla vyřešit po svém a zvolila si zajímavou „vodkovou“ dietu.

Ze svého jídelníčku musela kvůli drastické dietě, která udržela její postavu velice sexy, vyškrtnout kávu i víno. Absence sklenky vína ji ale tak trochu zkomplikovala život, na společenských akcích si proto musela přiťukávat třeba džusem nebo vodou. Liziin dietolog ovšem vymyslel zajímavou fintu.

„Když se chci napít alkoholu, můžu pít vodku,“ šokovala. Může ji pít s džusem, grenadinou a sodou... Ovšem ruskému nápoji stále příliš nepropadla. „Jsem ráda, že si mohu na párty dát něco ostřejšího, ale pořád mi přijde, že to chutná trochu jako medicína, třeba si ale na tu chuť časem zvyknu. Víno mi už díky vodce vlastně vůbec nechybí,“ krčí rameny krasavice Pokud budete chtít tuto hvězdu hereckého nebe pozvat na drink, s vínem asi neuspějete.

Foto: ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.