Sára Saudková: Líbala Karla Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sára Saudková: Líbala Karla Gotta!

"Sáro, to je vzkaz nepřátelům!" jakoby říkal pózou Karel gott.
"Sáro, to je vzkaz nepřátelům!" jakoby říkal pózou Karel gott.

Bývalá manželka Jana Saudka (73) Sára Saudková (42) fotila Karla Gotta (70) do kalendáře plného špiček showbyznysu. A z pracovní příležitosti ulovila i mistrův polibek!

Bývalá přítelkyně Jana Saudka (73) Sára Saudková (42) fotila Karla Gotta (70) do kalendáře plného špiček showbyznysu. A při pracovní příležitosti ulovila i mistrův polibek!

Fotografka Sára zvěčnila zlatého slavíka pro kalendář společnosti D.I.C. Zalíbilo se snad mistrovi na billboardech na luxusní módní salon Richter natolik, že se chce znovu angažovat? Tentokrát jde ale o něco jiného. Kalendář se totiž vydraží a výtěžek půjde na kliniku dětské onkologie v Motole. „S klinikou dětské onkologie v Motole spolupracuji již mnoho let a proto jsem bez váhání tento projekt podpořil,“ prozradil Gott, na jehož prstu se třpytil diamantový prsten v hodnotě čtvrt milionu korun!

Sára Saudková do kalendáře zvěční i Miloše Formana, Jiřinu Bohdalovou, Alenu Šeredovou, Vlastimila Harapese nebo Jiřího Suchého a další. Toto focení ale prý bylo pro umělkyni jedním z nejzajímavějších. Zpěvákovi totiž po vyzývavém postoji vlepila i polibek na čelo. Mistr jí pak na oplátku ukázal, že je jednička - při pózování držel desku na prostředníčku a celý snímak vypadal tak trochu jako zavádějící...

Foto: Jan Kolman

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.