Nemocná Naďa Urbánková - Ukrývá se v klášteře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nemocná Naďa Urbánková - Ukrývá se v klášteře!

I po několika chemoterapiích a náročném vysílání v rádiu dokázala řídit auto...
I po několika chemoterapiích a náročném vysílání v rádiu dokázala řídit auto... (Aha! – Marek Pátek)

05:00 - Našli jsem místo, kde se zpěvačka Naďa Urbánková (70) zotavuje z červencové amputace ňader, kterou musela podstoupit kvůli rakovině prsu! Zpěvačka, již chemoterapie připravila o vlasy, a nosí proto teď paruku, dovedla fotoreportéry deníku Aha! do kláštera!

Našli jsem místo, kde se zpěvačka Naďa Urbánková (70) zotavuje z červencové amputace ňader, kterou musela podstoupit kvůli rakovině prsu! Zpěvačka, již chemoterapie připravila o vlasy, a nosí proto teď paruku, dovedla fotoreportéry deníku Aha! do kláštera! Tam našla své útočiště poté, co ji o vše připravily manželovy dluhy ve výši desítek milionů!

Ačkoliv má zpěvačka za sebou třetí chemoterapii, moderovala o víkendu již druhý víkend v jihlavském rádiu. „Zatím chemoterapie snáším dobře, ale už se těším, až vlezu na jeviště a zazpívám si,“ nevzdává se Urbánková. A evidentně je plná sil a elánu, jelikož po vysílání nasedla do svého vozu, kterým uháněla svižnou jízdou čtyřicet kilometrů z Jihlavy po dálnici směr Humpolec, a stavila se ještě na nákup! Bylo jasné, že do těchto míst jezdí nakupovat často, jelikož ji lidé zastavovali a přátelsky si s ní povídali.

Poté se už ale zpěvačka čišící optimismem vydala domů. Alespoň tak již nějaký ten čas nazývá želivský klášter v srdci Vysočiny, kde žije v pronajatém bytě. Do něj se musela uchýlit kvůli dluhům svého již bývalého manžela Josefa Havlíka, se kterým se rozvedla v roce 2001. Ten při společném podnikání způsobil dluhy ve výši desítek milionů a Urbánkovou tak podle jejích slov připravil doslova o všechno! „Stačí, když máte postel, kde si uvařit kafe, a kamarády,“ rezignovala Naďa. V klášteře se pere i se zákeřnou nemocí, jež ji připravila o ňadra i vlasy. Jen o víru, že všechno se dá zvládnout, ne...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.