Tři grácie Chýlková, Geislerová a Issová - Utekly z večírku kvůli štěněti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tři grácie Chýlková, Geislerová a Issová - Utekly z večírku kvůli štěněti!

Chýlková (uprostřed), Geislerová (vpravo) a Issová nakonec utekly do nedalekého baru.
Chýlková (uprostřed), Geislerová (vpravo) a Issová nakonec utekly do nedalekého baru. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

05:00 – Když se v zahraničí otvírá butik světoznámé značky, je to velká sláva a celebrity by udělaly téměř cokoliv, aby při tom mohly být! Otvírání věhlasného butiku v pražské Pařížské ulici ale dopadlo neslavně a nudně, a tak herečky Ivana Chýlková (45) a Aňa Geislerová (33) raději vzaly nohy na ramena!

Když se v zahraničí otvírá butik světoznámé značky, je to velká sláva a celebrity by udělaly téměř cokoliv, aby při tom mohly být! Otvírání věhlasného butiku v pražské Pařížské ulici ale dopadlo neslavně a nudně, a tak herečky Ivana Chýlková (45) a Aňa Geislerová (33) raději vzaly nohy na ramena!

Krátce po zahájení akce se herečky přesunuly na zahrádku nedalekého baru. Tam se setkaly se svou kolegyní Marthou Issovou (28) a užívaly si zábavu podle vlastního gusta! Poté, co Chýlková odjela za rodinou, Issová s Geislerovou se vydaly za další zábavou venčit Issové malou fenku Pipi.

Štěnátko si Martha nedávno pořídila se svým přítelem, hercem a muzikantem z Nightwork, Jakubem Prachařem (26). „Není to náhrada za dítě, až ho budeme chtít, tak si ho pořídíme. Ale teď jsme chtěli psa,“ vysvětlila Martha.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

18.9.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.