Ewa Farna se děsí svého šíleného ctitele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Ewa Farna se děsí svého šíleného ctitele!

 (Aha! – Karel Kopáč, ara)

5:00 (kre) – Hvězdička Ewa Farna (15) má přítele a ani o tom neví! Šílený ctitel a tak trochu psychopat – jistý Patrik – se totiž rozhodl, že se za jejího milence bude vydávat, ať Ewa chce, či ne!

„Všude se chlubí, že je přítel Ewy, prý s ní chodí a jezdí k nim domů. Je to lhář a podvodník,“ tvrdí Míša Kocurová, manažerka mladičké zpěvačky. Nerozvážný mladík Patrik Jílek z Chebu zpěvačku pronásleduje na každém koncertě. Kde je ona, je i on. Co je však nejhorší – dokáže zfalšovat jakékoli doklady a povolení, aby se dostal do blízkosti česko-polské zpěvačky. „Zfalšoval jakési VIP kartičky naší agentury Lewron, kterými se na spoustě koncertů prokazuje. Často mu to vychází, protože byl mnohokrát viděn v místech, kde nemá co dělat,“ dodává Kocurová. A Ewa Farna z fanouška začíná mít strach! Zatím ji pronásleduje jen na koncertech, ale co až přijde okamžik, kdy sedmnáctiletý psychopat bude vysedávat před okny jejich domku a sledovat každý její pohyb? To už bude možná pozdě!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.