Herečka Kate Hudson (30) & baseballista Alex Rodriguez (34) = láska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Kate Hudson (30) & baseballista Alex Rodriguez (34) = láska!

Ejhe, líbají se!
Ejhe, líbají se! (Reuters, ČTK/AP, ara)

5:00 (mba) – Ona obletovaná hollywoodská kráska, on jeden z nejbohatších sportovců světa a vyhlášený hřebec a lamač dívčích srdcí. A teď to herečka Kate Hudson (30) s baseballistou Alexem Rodriguezem (34) dali dohromady!

Že spolu tihle dva randí, o tom zámořská média spekulují už týdny. Už to ale není třeba, Kate a A-Rod (jinak mu v Americe neřeknou) se přestali skrývat. Dokonce přišli ruku v ruce na rodinnou párty New York Yankees a před zraky fotografů se nerozpakovali vyměnit si něžné políbení.

Jak se vlastně dali dohromady? „Loni v listopadu nás představila Gwyneth Paltrow,“ špitne Kate s ruměncem ve tváři. To byl Alex čerstvě rozvedený, možná poblázněný zpěvačkou Madonnou, avšak vzpomněl si na ni později. A teď spolu už chodí déle než měsíc. „Brzdi holka, to není chlap pro tebe! Zlomí ti srdce!“ varuje dceru veřejně její matka, rovněž slavná herečka Goldie Hawn.

Jenže kdo by odolal takovému fešákovi?! A navíc – to jeho konto! Vždyť jen dvě poslední smlouvy, jež podepsal, jsou nejvyšší v historii MLB! První zněla na 252 milionů, druhá na 275 milionů dolarů!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.