Anička »Dajdou« je zpět: Jsem superstar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Anička »Dajdou« je zpět: Jsem superstar!

Anička »Dajdou« to nikdy nevzdá. Její sen stát se SuperStar bude žít, dokud tady podobné soutěže budou. Nechyběla ani na pražském castingu.
Anička »Dajdou« to nikdy nevzdá. Její sen stát se SuperStar bude žít, dokud tady podobné soutěže budou. Nechyběla ani na pražském castingu. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Hvězda první řady »novácké« pěvecké reality show Česko hledá SuperStar Anička »Dajdou« Gleisnerová (23) je zpátky! Česká »Dajdou«, která se všem vryla do paměti svou špatnou angličtinou a dnes již kultovní větou »Aj misd d bus« opět zatoužila prorazit jako zpěvačka a přihlásila se na probíhající casting chystané soutěže Česko Slovenská SuperStar.

Hvězda první řady »novácké« pěvecké reality show Česko hledá SuperStar Anička »Dajdou« Gleisnerová (23) je zpátky! Česká »Dajdou«, která se všem vryla do paměti svou špatnou angličtinou a dnes již kultovní větou »Aj misd d bus« opět zatoužila prorazit jako zpěvačka a přihlásila se na probíhající casting chystané soutěže Česko Slovenská SuperStar. Její troufalost došla tak daleko, že veřejně prohlásila, že má v plánu dostat se rozhodně dál než minule. „Já jsem superstar,“ usmívala se na castingu sebevědomě Anička.

„Třeba uspěju. Tentokrát sem jdu, abych se dostala co nejdál, a budu pro to dělat naprosté maximum,“ svěřila se hrdě Gleisnerová, jež si opět vybrala písničku od své nejoblíbenější zpěvačky, která jí ale před pěti lety zlomila vaz. „Budu zpívat jednu písničku od Dido a druhá bude od Jona Bon Joviho,“ pochlubila se Anička. Nakonec ale bohužel nepostoupila. „Nepodařilo se to. Je mi to líto,“ svěřila se Gleisnerová, která tak ale neztrácí své naděje a stále v koutku duše sní o tom, že se jednou stane slavnou zpěvačkou. Možná, že se s ní alespoň setkáme v Hvězdné pěchotě, kterou před pěti lety suverénně vyhrála.

Když se ale o její účasti dozvěděl »Žlutý pes« Ondřej Hejma, který jako jediný z porotců si tuto dívku ještě živě pamatuje, pokřižoval se. „Slyšel jsem, že tu byla, ale doufám, že nám ji sem nepošlou,“ svěřil se deníku Aha! vyděšený zpěvák, který se tak ani po pěti letech nevyrovnal se setkáním s Aničkou.

Z její účasti na castingu byla trošku vyvedena z míry i slovenská porotkyně Dara Rolins, která se tak nechtěně praštila do hlavy o kameru. Když totiž pospíchala z místnosti plné soutěžících do studia, aby nezůstala mezi budoucími talenty sama, v rychlosti přehlídla špatně postavenou kameru. Zpěvačka se ale jen usmála a šla se svými parťáky hledat budoucí SuperStar. Letos už ale bohužel bez Aničky »Dajdou«.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.