Lucie Bílá: Nemoc opět udeřila - Musela do nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Bílá: Nemoc opět udeřila - Musela do nemocnice!

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Aha! – David Kundrát)

PRAHA/BRATISLAVA – Zdravotní stav zpěvačky Lucie Bílé (43) se stále zhoršuje. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že jedenáctinásobná Česká slavice dokonce musela při své poslední návštěvě Slovenska vyhledat lékařskou pomoc. Ba co víc! V nemocnici měla být napojena na kapačky!

Zdravotní stav zpěvačky Lucie Bílé (43) se stále zhoršuje. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že jedenáctinásobná Česká slavice dokonce musela při své poslední návštěvě Slovenska vyhledat lékařskou pomoc. Ba co víc! V nemocnici měla být napojena na kapačky!

„Když nyní byla Bílá na Slovensku, bylo to s ní tak špatné, že ji museli odvézt do nemocnice a několik hodin v ní strávila napojena na kapačky. Štítná žláza si tak s jejím zdravotním stavem pořádně zahrává. Všichni jí radí, aby ubrala, zvolnila tempo, ale ona si nedá říct,“ svěřil se deníku Aha! očitý svědek ze Slovenska.

Lucie Bílá ale vše popírá a tvrdí, že šlo jen o preventivní prohlídku. „Byla to plánovaná návštěva kliniky, která se specializuje na štítnou žlázu. Je mi nádherně. Bylo to jen preventivní,“ sdělila zpěvačka deníku Aha! Už ale nevysvětlila, proč chodí na preventivní prohlídky k lékaři na Slovensku, když má svého, který zná podrobně její zdravotní stav a diagnózu, v Čechách? Že by s ním nebyla spokojena a doufá, že jí slovenský specialista pomůže a ona nebude muset na operaci, která by mohla způsobit, že by již nikdy nemohla zpívat? Nedávno jsme totiž informovali, že pokud bude nutný zákrok i nadále oddalovat, může po čase přijít o oko.

Ale ani vážný zdravotní stav, a dokonce ani možnost oslepnutí, nedonutí Bílou trošku ubrat. V sobotu natočila DVD ke zrušenému muzikálu Němcová a již v neděli seděla v letadle, které mířilo do Dubaje. „Budu tam točit videoklip k písni ze své nové desky Bang bang,“ pochlubila se zpěvačka, která tak vůbec nebere ohledy na své zdraví. A důvod je více než jasný. Již před časem se totiž nechala slyšet, že nezpívat je pro ni jako nežít. A Bílá chce žít opravdu naplno.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.