Miss ČR Zuzana Jandová: Chci Sámera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss ČR Zuzana Jandová: Chci Sámera!

Sámer Issa je skoro o hlavu menší než 180 cm vysoká Jandová, stejně tak zřejmě neváží ani 62 kg jako ona... Je totiž vyschlý jako pepř.
Sámer Issa je skoro o hlavu menší než 180 cm vysoká Jandová, stejně tak zřejmě neváží ani 62 kg jako ona... Je totiž vyschlý jako pepř. (Aha! – Karel Kopáč)

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Holky se mu nabízejí, samy mu skáčou do postele. Sámer Issa (23) je vyděšený zájmem o svou osobu. Poslední kráska, která se okolo něj vinula jako liána, byla o víkendu Miss ČR Zuzana Jandová (21).

Issa: Ona se musela zbláznit!

„Chci Sámera, chci s ním zpívat, chci být s ním, jen s ním,“ pokřikovala na všechny okolo Jandová, která se nechtěla pustit Sámerovy nohy. Když ho pak »zalehla« v křesílku, jen stěží mohl Sámer utéct. Střízlíček mohl být rád, že mu nerozdrtila kosti v nohou.

Jandová si umanula, že po rozchodu s přítelem Tomášem, jenž ji měl údajně podvádět s Dominikou Kadlčkovou, se jejím novým chlapcem stane Sámer Issa. „Jo, dokonce se mnou chce jít na večeři, už mě i pozvala,“ potvrdil informace deníku Aha! Sámer. Škoda jen, že je Zuzka o hlavu větší a o dobrých deset kilo těžší než drobounký Sámer. Na otevíračce nové kavárny v Uherském Hradišti se dokonce Jandová sápala za Sámerem na parapet okna, kde měl své hodně improvizační vystoupení. Když se jí nepodařilo vyšplhat po jeho noze, okamžitě na něj naběhla a začala se po něm plazit a válet se v sedačce.

„Ona se musela zbláznit, tohle fakt není holka pro mě,“ usmíval se Issa, který je rád, že se podobné »bláznivky« Agáty před nedávnem zbavil.

Zuzana Jandová tak dlouho po svém bývalém chlapci netruchlila. Dokonce si vše vyříkala i se svou sokyní v lásce Dominikou Kadlčkovou, jež prý skončila v posteli Tomáše Koběrského. Desetiminutová debata na náměstí v Uherském Hradišti nakonec skončila pláčem a obětím obou modelek. „Já vím, že ty za to nemůžeš, kdyby tě nechtěl, tak s tebou nepůjde do postele,“ vzlykala Jandová. Tahle slova snad hovoří za vše... Přebrala jí chlapce, ale nemůže za to!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.