Eva Jurinová - Tajný pohřeb | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Eva Jurinová - Tajný pohřeb

Eva Jurinová
Eva Jurinová (: ara)

PRAHA – Moderátorka a mluvčí motolské nemocnice Eva Jurinová (54) si prožívá velmi smutné období. K velkému množství práce, které díky VIP pacientům v nemocnici má, přibyla také zpráva z ostravské nemocnice o smrti její maminky.

„Protože byla maminka dlouhodobě nemocná, nemohu říct, že by mě to zastihlo jako blesk z čistého nebe, ale samozřejmě je to pro mě rána,“ hlesne Jurinová. „Hned den poté, co jsme do nemocnice přijali Václava Havla, mi volali z ostravské nemocnice, že je na tom maminka špatně a abych se s ní přijela rozloučit. Bylo ale tolik práce okolo pana exprezidenta, že jsem se za ní dostala jen minimálně. Nakonec se mi ale podařilo se s ní rozloučit tak, jak jsem si přála. Hned po předávání cen Anno, té velké slávě, mi zavolali, že maminka zemřela,“ svěřila se zarmoucená moderátorka, která maminku předevčírem tajně pohřbila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.