Tofi sepisuje závěť - V sobotu chystá sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tofi sepisuje závěť - V sobotu chystá sebevraždu!

Sagvan Tofi má pro strach uděláno... Asi netuší, co ho v ledovém korytu čeká.
Sagvan Tofi má pro strach uděláno... Asi netuší, co ho v ledovém korytu čeká. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Sagvan Tofi se rozhodl dobrovolně skoncovat se svým životem! Ledové koryto, strmý sráz vyšehradské skály! Ostré nože bruslí na nohou moderátora ho můžou připravit o život! Sám a dobrovolně se přihlásil na Red Bull Crashed Ice na pražském Vyšehradě, který se pojede v sobotu.

Sagvan Tofi se rozhodl dobrovolně skoncovat se svým životem! Ledové koryto, strmý sráz vyšehradské skály! Ostré nože bruslí na nohou moderátora ho můžou připravit o život! Sám a dobrovolně se přihlásil na Red Bull Crashed Ice na pražském Vyšehradě, který se pojede v sobotu.

„Nechtějí mě pojistit,“ svěřil se Tofi, který si šel jen pár dnů před šíleným adrenalinovým výkonem připojistit své tělo. Úraz před čtvrt rokem - pořezaná tepna na Sagvanově ruce - taky zaměstnance pojišťovny nepřesvědčila! Týdenní pobyt v nemocnici ho ale stejně neodradil od šíleného závodu.

Hazard se životem? To si Sagvan absolutně nepřipouští. „Vždyť na bruslích jezdím od dětství, navíc hraju hokej,“ přesvědčuje o svých bruslařských kvalitách zpěvák a herec. Vybavení – přilba, hokejová výstroj, brusle, odvaha nic z toho Sagvanovi nechybí, snad jen závěť, kdyby se mu náhodou něco stalo. Dluhy, nebo peníze? Kdo bude dědit? Přítelkyně Ala nebo Sagvanova rodina? Dle slov jeho kamarádů to bude spíš bratr a jeho děti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.