Vrchní sestra Eliška z Ordinace v růžové zahradě! Miluše Bittnerová - Útok nahého úchyla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vrchní sestra Eliška z Ordinace v růžové zahradě! Miluše Bittnerová - Útok nahého úchyla!

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (TV Nova)

RAHA – Herečka Miluše Bittnerová (31), kterou můžete znát jako sestřičku z »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě, zažívá při cestě domů doživotní traumata. Již čtyřikrát ji totiž přepadl úchyl, který se před ní obnažoval. A to není vše!

Herečka Miluše Bittnerová (31), kterou můžete znát jako sestřičku z »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě, zažívá při cestě domů doživotní traumata. Již čtyřikrát ji totiž přepadl úchyl, který se před ní obnažoval. A to není vše! Jednou dokonce začal masturbovat a Bittnerová musela zavolat policii. „Byl to strašný zážitek. V tu chvíli jsem nevěděla, jestli je to jen exibicionista, nebo mi chce opravdu ublížit,“ svěřila se deníku Aha! dodnes šokovaná herečka.

„Před třemi měsíci jsem jela v pět odpoledne tramvají z natáčení domů do Troje, kam jsem se přestěhovali před dvěma lety. Jela jsem ve voze sama s jedním pánem, který dělal podivné pohyby. A když jsem se na něj podívala pořádně, tak jsem zjistila, že mě sleduje a onanuje,“ začala vypravovat svůj hrůzostrašný příběh sexy herečka, která byla svým svůdným zjevem pro neznámého muže lákavou trofejí. „Ze začátku jsem byla v šoku, ale pak jsem mu začala nadávat, smát se mu a ponižovat ho. Snažila jsem se, aby přestal, ale pokračoval ve své činnosti dál,“ přiznala nám Bittnerová, která ještě v tu chvíli ale netušila, co ji čeká dál. „Když tramvaj dojela na moji konečnou stanici a já chtěla vystoupit, tak on se zvedl taky. V tu chvíli jsem věděla, že je zle, protože cestou ke mně domů není ani jeden bar, kam bych zašla, aby mi pomohli,“ vzpomíná na vteřiny, kdy tramvaj brzdila na zastávce a ona přemýšlela, jestli vystoupí a pokusí se o úprk, nebo vběhne do prvního vozu tramvaje a požádá o pomoc řidiče.

„Naštěstí mě ale zachránila další tramvaj, která přijela na zastávku a vystoupili z ní lidi. Pan »onanér« zůstal ve vagonu a já mohla vystoupit. Automaticky jsem zavolala na policii, a když po mně chtěli identifikaci, tak jak jsem byla v šoku, tak jsem jim řekla, že vypadal jako lovec Pampaliny z té kreslené pohádky. A oni po něm vyhlásili pátrání. Bohužel ale nevím, jak to dopadlo, protože se mi již nikdo neozval,“ pokračuje herečka, která dle svých slov není jedinou ženou ve svém okolí, které se něco podobného stalo. „Mým kolegyním z divadla se dějí brutálnější věci. Nevím, co bych dělala já, když by to došlo dál. Teď se snažím jezdit taxíkem nebo mě doprovází manžel. Z jedné strany máme totiž zoo a z druhé Bohnice. To si nevyberete,“ směje se Bittnerová, která už vtipkuje, že časem bude mít svoji sbírku úchylů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.