Josef Klíma týden po infarktu: Jdu znovu do práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Josef Klíma týden po infarktu: Jdu znovu do práce!

Josef Klíma se po prodělaném infarktu musel léčit na pražské klinice IKEM. Výsledky prohlídky mu dovolily vrátit se zpět do práce.
Josef Klíma se po prodělaném infarktu musel léčit na pražské klinice IKEM. Výsledky prohlídky mu dovolily vrátit se zpět do práce. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Reportér »nováckého« pořadu Na vlastní oči Josef Klíma (58) už zná verdikt lékařů. Týden poté, co prodělal infarkt a na revers odešel z nemocnice, má znovu chuť do práce.

Hazarduje se životem?

„Jestli vás zajímají výsledky, je to dobré, vracím se zpátky,“ prohlásil tichým hlasem Josef Klíma, který v pondělí ráno zamířil do IKEMu, aby si vyslechl ortel.

„Právě ležím na přístrojích a probíhají poslední vyšetření, ale výsledky jsou dobré,“ odpověděl reportér. „Vracím se zpátky do televize, zcela určitě!“

Posel smrti ho zřejmě nezastrašil.

Ještě před týdnem však tak optimistický nebyl, infarkt prodělal přímo ve studiu. „Jestli lékaři řeknou, že mi tahle práce ubližuje, skončím,“ řekl jen pár dnů po srdeční příhodě Klíma. Podruhé už by ale neřízený život, jemuž dominovaly cigarety, probdělé noci a stres v práci, nemusel přežít! „Ne, určitě to nebude ten život, co jsem vedl před tím, začnu pozvolna, nebudu se přetěžovat,“ prozradil nám včera Klíma. Jak dlouho mu však toto předsevzetí vydrží, je otázkou...

Kliknutím zvětšete

20.1.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.