Gott »pošťuchoval« konkurenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gott »pošťuchoval« konkurenci!

V čele gratulantů stáli Karel Gott a Petr Novotný, který si vše fotil pro svůj internetový deníček.
V čele gratulantů stáli Karel Gott a Petr Novotný, který si vše fotil pro svůj internetový deníček.

PRAHA – První plnoformátová digitální stanice – TV Barrandov – už je v éteru a svou existenci zahájila velkolepou show Karneval na Barrandově, kde chyběl jen málokdo!

TV Barrandov zahájila vysílání

Pod moderátorskou taktovkou Zuzany Bubílkové a »barrandovského« objevu Miloše Knora v režii Jiřího Adamce zářili Karel Gott, Helena Vondráčková, Lucie Bílá, Hana Zagorová, Petr Nárožný a další, překvapivě však chyběli ohlášená Jiřina Bohdalová či Josef Alois Náhlovský. Oba kvůli zdravotním problémům!

Už od začátku přímého přenosu bylo jasné, že TV Barrandov chce být dravější, ostřejší a nebojí se peprných vtipů či vyhraňování se proti konkurenci! Odstartoval to už Karel Gott, který nové televizi popřál, aby obstála v konkurenci starších a zkušených sester, které už občas bývají unavené. A Petr Nárožný vyjmenoval dokonce celé desatero toho, co mu na současných komerčních stanicích vadí. V plejádě účinkujících překvapivě chyběla jen Jiřina Bohdalová, kterou v den vysílání postihly střevní potíže, a Josef Alois Náhlovský, který je po operaci dutin. „Jsem rád, že žiju,“ skuhrá slavný český hypochondr, kterému skutečně není do zpěvu.

Jiskřilo to i mezi moderátorskou dvojicí Bubílková–Knor, v níž konečně nesestřelitelná politická satirička našla důstojného nástupce Miloslava Šimka, který jejím jedovatým poznámkám nezůstává nic dlužen. Díky vysokému kolegovi »Bubu« také potrápily monstrózní podpatky, jimiž se pokoušela Knorovi »vyrovnat« a na nichž občas na jevišti balancovala jako akrobatka. Samotnou TV Barrandov, která alespoň při svém startu nezůstala o nic pozadu za svými konkurentkami, pak potrápil »jen« výpadek před přímým přenosem. „Nejednalo se o zavinění naše, ale problém na straně O2 a některých jeho přijímatelů,“ vysvětlil deníku Aha! mluvčí televize Janis Sidovský.

Samotný přenos díky přetlaku osobností nakonec zhruba o čtvrt hodiny »přetekl«, za což na závěrečném večírku dostal režisér večera Adamec od vedení televize lehký »sprdunk«. Párty to však nikomu nezkazilo – nejvíce to na diskotéce v ateliéru číslo 6 rozjeli Zdeněk Podhůrský s přítelkyní Ilonou a sexy Zuzana Belohorcová s přítelem Vlastou Hájkem.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.