TV Barrandov to rozjela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

TV Barrandov to rozjela!

TV Barrandov včera spustila předsedkyně představenstva Janka Vozárová (uprostřed). Přihlížel samozřejmě i miliardář Tomáš Chrenek (vzadu vpravo), šéf marketingu Janis Sidovský (druhý zprava) a další členové týmu nové digitální
TV Barrandov včera spustila předsedkyně představenstva Janka Vozárová (uprostřed). Přihlížel samozřejmě i miliardář Tomáš Chrenek (vzadu vpravo), šéf marketingu Janis Sidovský (druhý zprava) a další členové týmu nové digitální  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Nová komerční televize TV Barrandov včera v 11.01 h zahájila své vysílání pořadem Rozsvítí se vám. Slavnostní »stisknutí knoflíku« si nenechal ujít ani »ocelářský« miliardář a většinový majitel televize Tomáš Chrenek.

Nová komerční televize TV Barrandov včera v 11.01 h zahájila své vysílání pořadem Rozsvítí se vám. Slavnostní »stisknutí knoflíku« si nenechal ujít ani »ocelářský« miliardář a většinový majitel televize Tomáš Chrenek.

Jako hlavní večerní pořad po 20. hodině si TV Barrandov přichystala přímý přenos z obrovské zahajovací show Karneval na Barrandově, který měl pod palcem režisér Jiří Adamec. Na tento galavečer se do barrandovských ateliérů sjely ty největší megastara nejlepší zpěváci. Karel Gott, Lucie Bílá, Helena Vondráčková. Pořadem provázeli Zuzana Bubílková a Miloš Knor.

Již zavedené televize novou konkurenci rozhodně nepodcenily a ve rvačce o diváky vytáhly večer od 20 hodin na obrazovku »těžké« kalibry…

Tohle nasadila večer konkurence

TV Nova - S tebou mě baví svět
Kultovní film, zvolený před časem českou komedií století.

Česká televize - Rebelové
Filmový muzikál Filipa Renče se Zuzanou Norisovou a Janem Révaiem.

TV Prima - Vraždy v Midsomeru
Další díl slavného britského kriminálního seriálu.

12.1.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.