Hrdina z Ordinace David Suchařípa - Opustila ho milenka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hrdina z Ordinace David Suchařípa - Opustila ho milenka!

David Suchařípa (43)
David Suchařípa (43) (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Sám a opuštěný! Sérii hvězdných rozchodů těsně před Vánocemi rozšířil i herec známý ze seriálu Ordinace v růžové zahradě a tanečník třetí řady StarDance David Suchařípa (43)! Ten po třech letech ukončil svůj vztah s přítelkyní Danielou! „Promiňte, ale nechci se k tomu vyjadřovat. Nerad bych, aby se o tom psalo. Třeba to ještě nějak dopadne,“ přiznal deníku Aha! schlíple Suchařípa.

»Snad se ještě vrátí,« doufá herec

Vztahy herců »Ordinace« se poslední dobou rozpadají rychlostí blesku. Po krachu manželství Báry Munzarové či Adély Gondíkové a rozpadlém vztahu Martina Trnavského přiznal konec lásky i David Suchařípa.

V jeho případě za to prý může ale spíš taneční soutěž České televize StarDance, při které jeho Daniele došla trpělivost. Vždyť ještě na začátku listopadu na jedné společenské akci pár vypadal spokojeně. „On na ni počínaje tréninky v září neměl tolik času, lépe řečeno žádný, a navíc Daniela asi také trochu žárlila na Davidovu atraktivní partnerku Albinu,“ tvrdí zdroj deníku Aha! To, že rozchod zřejmě opravdu nebyl z jeho iniciativy, potvrzují i Suchařípova slova: „Promiňte, ale já se k tomu opravdu nechci vyjadřovat. Nemůžu vám nic potvrdit ani vyvrátit. Je tu spousta možností a třeba to ještě nějak dopadne,“ opakoval zdrcený herec. Vánoční svátky však zřejmě stráví sám.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.