Která bude Česká Miss? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Která bude Česká Miss?

Z těchto dívek vybere porota na konci února tu nejkrásnější. Zleva Veronika Žídková, Julie Zugarová, Zina Šťovíčková, Tereza Šimsová, Nikol Smetanová, Klára Richtaříková, Ředitelka soutěže Michaela Maláčová, Hana Mücková, Ni
Z těchto dívek vybere porota na konci února tu nejkrásnější. Zleva Veronika Žídková, Julie Zugarová, Zina Šťovíčková, Tereza Šimsová, Nikol Smetanová, Klára Richtaříková, Ředitelka soutěže Michaela Maláčová, Hana Mücková, Ni (Aha! – Marek Pátek, ara)

PRAHA – Známe jména dvanácti finalistek České Miss! Ta vzešla ze semifinálového klání v hotelu Marriot, kde se sešlo celkem čtyřicet semifinalistek.

12 nejkrásnějších dívek! Máte svou favoritku?
Podhůrského přítelkyni vyhodili!

Mezi nimi byla i Ilona Andrejsová (22), přítelkyně herce Zdeňka Podhůrského (49). A ačkoliv předvedla vtipný klaunský výstup, kterým zároveň odsoudila silikonové vnady, na finále to nestačilo. „Zdeněk je rád, že mu zůstanu a neuteču mu za žádným fotbalistou nebo hokejistou, ale zároveň nás to oba mrzí a štve,“ řekla včera Ilona trochu zklamaně deníku Aha!. Finále soutěže se uskuteční na konci února v prostorách ruzyňského letiště. Tam se ale finalistky podívají ještě mnohem dřív před závěrečným finále – odletí totiž z Ruzyně na soustředění do exotické Keni.

10.12.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.