Hvězdy pro UNICEF - Modelky? Ne, herečky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězdy pro UNICEF - Modelky? Ne, herečky!

Kateřině Brožové vynikly v upnutých šatech skvělé křivky.
Kateřině Brožové vynikly v upnutých šatech skvělé křivky. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – České celebrity zazářily v Českém muzeu hudby v Praze. Konala se zde dobročinná přehlídka Hvězdy pro UNICEF a herečkám a zpěvačkám to náramně slušelo!

České celebrity zazářily v Českém muzeu hudby v Praze. Konala se zde dobročinná přehlídka Hvězdy pro UNICEF a herečkám a zpěvačkám to náramně slušelo!

Moderátorka Jolana Voldánová (39) se sice ve druhé řadě StarDance ukázala jako zdatná tanečnice, podpatky jí však stále dělají potíže. Předváděla večerní róbu s maximálním soustředěním, jen aby se jí nezvrtl podpatek a nedej bože si šaty přišlápla!

To Tereza Kostková (32) se ukázala jako pěkná dračice. Diváci ji z televizních obrazovek znají jako uhlazenou a decentní dámu. Tentokrát se ale nebála předvádět přímo ďábelské šaty a doslova v nich zářila. Na molu byla Tereza jako doma.

Mezi dalšími hvězdnými modelkami se vedle Kateřiny Brožové, Heidi Janků, Petry Janů nebo Hany Maciuchové objevila také Veronika Freimanová. Té nedávno krachlo manželství s režisérem Jaroslavem Brabcem, který jí utekl za manželkou Jiřího Menzela Olgou. Na otázku, jak to s jejich rozvodem vypadá a co říká na to, že Jaroslav už s Olgou bydlí, odpověděla jen velmi stručně a vyhýbavě. „Tady jsme na módní přehlídce! Já to s vámi nebudu řešit!“ a rychle utekla.

Nebyla ovšem jediná, kdo z přehlídky prchal, jak nejrychleji to šlo. I Jan Čenský, moderátor večera, zmizel zadním vchodem snad ještě dřív, než se stačil s publikem rozloučit. A jeho zafáčovaný prst na ruce mluvil jasně. Dostal nejspíš doma od manželky za svou aférku s milenkou pěkně přes prsty...

4.12.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.