Gábě pomohl Bende a pivo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Gábě pomohl Bende a pivo!

Při křtu dělal Gábě společnost Petr Čáp ze Sony/BMG.
Při křtu dělal Gábě společnost Petr Čáp ze Sony/BMG.  (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Ze začátku byla při koncertu spojeného s křestem svého alba Contra Factum zpěvačka Gába Al Dhábba (20) pěkně nervózní! U první písničky vynechala text a očima stále těkala za sebe, kde na bubny hrál její přítel, zpěvák a hudebník Petr Bende (28).

Nervozita se však po pár doušcích chlazeného piva a tiché podpory Bendeho jako by rozprchla a zpěvačka to na pódiu pořádně rozjela!

„Gába je nejlepší!“ skandovali během koncertu fanoušci. Bývalá účastnice druhé řady SuperStar Gába Al Dhábba, která měla ten večer stejný účes jako Bende, překonala nervozitu a suverénně zazpívala většinu písniček z nového alba. Přesto, že Gába stále popírá vztah s Bendem, tak oba už přes rok nedají bez sebe ani ránu.

Gábin výstup se zalíbil také bývalému porotci první řady SuperStar Michalu Horáčkovi. „Její písničky jsem slyšel poprvé teprve dnes, protože mě zajímalo, jak bude zpívat naživo, a musím říci, že mě opravdu příjemně překvapila. Určitě si koupím její cédéčko,“ řekl deníku Aha! bývalý majitel Fortuny a textař Horáček. Ten ale s manželkou Rut nevydržel sedět v horkém prostředí klubu až do konce, a v polovině koncertu odešel.

Kolega ze SuperStar zpěvák Ali Amiri, který Gábu přišel podpořit, se spíše věnoval své nové přítelkyni. Románek s Lenou Záhorskou, která se proslavila tím, že souložila s Filipem Trojovským v »novácké« reality show Velký bratr (Big Brother), je zapomenut! Ze začátku se sice oba fotografům vyhýbali, ale po chvíli se už Amiri s vnadnou krasavicí pyšnil nejen před novináři, ale také kamarády. S bývalým produkčním SuperStar se zapovídala exmoderátorka této soutěže Laďka Něrgešová, která bude od 10. července moderovat »primáckou« reality show Bar. Spokojeně si během koncertu podupával i SuperStáří »kat« Eduard Klezla, který bude také letos zasedat v porotě již třetí řady SuperStar.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.