Dominika Mesárošová - Ukázala nové pětky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dominika Mesárošová - Ukázala nové pětky!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Jen pár měsíců má neúspěšná modelka Dominika Mesárošová (23) nové poprsí velikosti pět, a už je odhalila! Ve videu, které přišlo do redakce, totiž modelku někdo tajně natočil v hotelovém pokoji, jak se svléká, jde se sprchovat a potom si svoji chloubu na hrudníku namaže tělovým mlékem.

Jen pár měsíců má neúspěšná modelka Dominika Mesárošová (23) nové poprsí velikosti pět, a už je odhalila! Ve videu, které přišlo do redakce, totiž modelku někdo tajně natočil v hotelovém pokoji, jak se svléká, jde se sprchovat a potom si svoji chloubu na hrudníku namaže tělovým mlékem.

„Nemůžu k tomu teď nic říct, zhroutila jsem se a jsem pod práškama,“ sdělila deníku Aha! Dominika. „Ještě jsem neměla sílu se na to video podívat, ale to, co mi o tom řekli všichni ostatní, mně úplně stačilo. Předávám to právníkům a budu tu společnost, která takové video provozuje, žalovat. Nic jiného k tomu vážně nemám co říct,“ uzavřela kauzu rozechvělým hlasem modelka.

Dominika vždy toužila po velkém poprsí, a tak si svá ňadra nejprve nechala zvětšit na velikost tři a posléze jí jedna plastická klinika darovala operaci, po které má aktuálně velikost pět.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.