Olga Menzelová: Měsíc do porodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Olga Menzelová: Měsíc do porodu!

Olga Menzelová by už za měsíc měla rodit.
Olga Menzelová by už za měsíc měla rodit.

PRAHA – Na křest kalendáře občanského sdružení Slunce dětem The Beautiful Mind 2009 přišla také nastávající maminka Olga Menzelová, manželka režiséra Menzela a zároveň milenka režiséra Brabce.


Jasné je jen to, že otcem dítěte je režisér

Menzelové se přes černé tričko pořádně vzdouvalo bříško s osmiměsíčním plodem, o jehož otci se stále spekuluje. Namísto režiséra Jiřího Menzela jím totiž stejně tak dobře může být i režisér Jaroslav Brabec.

Na křtu vedle autorky fotek v kalendáři Idy Saudkové (42) nechyběla ani Sára Saudková (40) se všemi čtyřmi svými dětmi – včetně nejmladšího půlročního Oskara!

„Všechny jsou krásné a moje,“ pyšnila se hrdá matka, když dorazila do hotelu Jalta, kde se jí energická dítka ihned rozutekla na všechny strany. Coby čtyřnásobná matka je však Sára s přehledem dokázala ukočírovat. Sáru (6), Samuela (4), Jana (2) i Oskara (6 měsíců) má se Samuelem Saudkem, synem slavného fotografa Jana Saudka. Ida Saudková je bývalou manželkou Samuela Saudka.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (lc)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.