Michaela Dolinová - ROZVOD! Odkopla manžela kvůli staršímu chlapovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Michaela Dolinová - ROZVOD! Odkopla manžela kvůli staršímu chlapovi!

PRAHA – Další rozvod v showbyznysu! Svého manžela odkopla rosnička a herečka seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě Michaela Dolinová (43)!


Ta už dokonce podala žádost o rozvod a chystá se od svého o sedm let staršího manžela Jaroslava Tučka i s dětmi odstěhovat do nového bytu. Proč? Přísně tajnou a už rok trvající krizi svého manželství měla odstartovat sama Dolinová, která si našla nového milence! A jak už to u Míši bývá, zase staršího pána…

Vlna nevěr a rozvodů zdánlivě stabilních párů nebere konec a v českém showbyznysu nezůstává kámen na kameni! Po rozvádějící se Lucii Bílé či podvedené Adéle Gondíkové se zhroutilo i manželství Michaely Dolinové! Po patnáctiletém svazku se Dolinová s dcerami Terezkou (11) a Julinkou (9) co nejdřív hodlá odstěhovat od svého manžela, publicisty Jaroslava Tučka, z jejich bytu na pražském Proseku a míří do nového hnízdečka, které si pořídila opodál. V něm bude žít se svým milencem, který jí zamotal hlavu natolik, že je ochotna kvůli němu rozbít vlastní rodinu.

Kliknutím zvětšeteNový muž v Míšině životě se tajně objevil prý už před rokem, k definitivnímu řešení se však odhodlala teprve nedávno. Žádost o rozvod už oficiálně leží u příslušného soudu a Míšin odkopnutý manžel skutečnost podle všeho nenese zrovna libě. A kdo je nový milenec Dolinové? Sama Dolinová jeho totožnost tají, jisté je to, že se Míša drží své libůstky a opět se jedná o výrazně staršího muže, kteří ji přitahovali vždy.


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.