Danny Trejo točí v Praze reklamu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Danny Trejo točí v Praze reklamu!

Bývalý kriminálník, dnes herecká hvězda Danny Trejo většinou hraje drsňáky, třeba jako v thrilleru nazvaném Machete.
Bývalý kriminálník, dnes herecká hvězda Danny Trejo většinou hraje drsňáky, třeba jako v thrilleru nazvaném Machete. (Aha! – Marek Pátek, ara)

PRAHA – Hvězda filmů Desperado nebo Od soumraku do úsvitu Danny Trejo (64) přiletěl včera do Prahy! A jak herec prozradil, bude tady točit reklamu na zahradnickou techniku Mountfield. „A chci velkou slevu!“ zahalekal brilantně česky dobře naladěný Trejo.

Hvězda filmů Desperado nebo Od soumraku do úsvitu Danny Trejo (64) přiletěl včera do Prahy! A jak herec prozradil, bude tady točit reklamu na zahradnickou techniku Mountfield. „A chci velkou slevu!“ zahalekal brilantně česky dobře naladěný Trejo.

Danny budí ve všech okolo velký respekt. A to nejen díky tetováním z doby, kdy pobýval ve vězení za krádeže, přepadení a prodej drog. „Strávil jsem jedenáct let ve vězení a image drsného a zlého mi docela vyhovuje,“ řekl herec a trojnásobný otec hned na úvod, i když posléze hýřil vtipem i úsměvy. „V Praze zůstanu až do pondělí. Podívám se na Hrad a taky po nějakých klubech,“ mrkl šibalsky.

Co všechno na sebe Danny Trejo práskl a o více jeho vězeňských tetováních se dočtete již v zítřejším deníku Aha!.

3.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.