Návrat Lunetiku?! Zatím ne, vykašlal se na ně Škach | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Návrat Lunetiku?! Zatím ne, vykašlal se na ně Škach

All X a Martin Kocián pokřtili Martinův bar.
All X a Martin Kocián pokřtili Martinův bar. (Aha! – Josef Mašek, ara)

PRAHA – Kdysi jedna z nejpopulárnějších skupin v republice Lunetic se opět nesešla pohromadě. Na křtu Tobaco musicbaru v Podolské ulici, který spoluvlastní bývalá hvězda skupiny Martin Kocián (31), chyběl David Škach (32).

Kdysi jedna z nejpopulárnějších skupin v republice Lunetic se opět nesešla pohromadě. Na křtu Tobaco musicbaru v Podolské ulici, který spoluvlastní bývalá hvězda skupiny Martin Kocián (31), chyběl David Škach (32).

„Martin a David si pořád nemůžou přijít na jméno. Je to škoda. Jinak je to snad jediný zádrhel, který jim brání v tom, aby to dali opět na čas dohromady,“ řekl deníku Aha! jeden z hostů křtu, který je se situací obeznámen. Na křtu se ale objevili finalisti pěvecké soutěže X Factor – All X a Ondřej Ruml, kteří bar pokřtili a pak od zkušenějších kolegů z Lunetiku čerpali informace, jak to chodí v showbyznysu. „Držte se radši herectví,“ radili skupině All X bývalí »lunetici« Aleš Lehký (29) a Vašek Jelínek (30).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.