Kdo je ta hnusná ježibaba? Přece Miss Doleželová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Kdo je ta hnusná ježibaba? Přece Miss Doleželová!

Čert Martin Stránský s čerticí Janou Doleželovou.
Čert Martin Stránský s čerticí Janou Doleželovou. (Aha! – David KundrátFoto pro Aha! – Vojta Resler)

PRAHA - Bradavice, hrb na zádech, umělé zuby, to vše přibývá na jinak dokonalém těle modelky Jany Doleželové (27). Ale žádný strach, nezůstane jí to natrvalo. Krásná modelka jen kývla na nabídku zahrát si čertici Arkanu v pohádce Peklo s princeznou.

Bradavice, hrb na zádech, umělé zuby, to vše přibývá na jinak dokonalém těle modelky Jany Doleželové (27). Ale žádný strach, nezůstane jí to natrvalo. Krásná modelka jen kývla na nabídku zahrát si čertici Arkanu v pohádce Peklo s princeznou.

A jak taková proměna krásné Miss ČR 2004 probíhá? „Nejzdlouhavější je příprava černých drápků a zubů, i s ostatními detaily proměny jsou to pak nejméně dvě hodiny práce,“ prozradila modelka, která ale nemusela trpět moc dlouho. „Mám sedm natáčecích dní, což pro mě znamená sedmkrát změnu vizáže,“ dodala Miss. „Kvůli své minulé herecké rol ijsem se učila francouzštinu, teď to byla zase jízda na koni. Sedět v sedle je sice krásný pocit, na druhou stranu je ale spojený s respektem z velkého zvířete. Naštěstí kůň nebyl neklidný a vše proběhlo v pořádku,“ dodala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.