Muzikál Golem - Lounová ztratila hlas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Muzikál Golem - Lounová ztratila hlas!

Olga Lounová je opravdová dračice.
Olga Lounová je opravdová dračice. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Při představení muzikálu Golem, kterým zahajovali v Divadle Hybernia novou divadelní sezonu, si prožila perné chvilky herečka a zpěvačka Olga Lounová (27).

Při představení muzikálu Golem, kterým zahajovali v Divadle Hybernia novou divadelní sezonu, si prožila perné chvilky herečka a zpěvačka Olga Lounová (27).

„Najednou mi vypadl mikroport, takže nebylo nic slyšet. Naštěstí mi rychle podali normální mikrofon a ze začátku jsem musela zpívat s ním,“ popisovala své trable o přestávce Lounová, kterou diváci mohou znát např. z televizního seriálu Ošklivka Katka (TV Prima).

Na prvním představení sezony nemohli chybět ani režisér Filip Renč, producent Oldřich Lichtenberg a protagonista Golema Pepa Vojtek. Všichni společně totiž ještě před začátkem představení pokřtili DVD, na němž je jak představení Golem, tak i videoklip Petra Koláře na hit zesnulého skladatele Karla Svobody (†68) Přísahám.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.