Dědeček Jožo Ráž - Nakupuje dárky pro vnučku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Dědeček Jožo Ráž - Nakupuje dárky pro vnučku!

Jožo Ráž
Jožo Ráž (ČTK)

PRAHA – Frontmana skupiny Elán Jožo Ráže (53) udělal starší syn Jozef (28) a jeho přítelkyně Zuzana dědečkem! V bratislavských Kramároch se jim narodila dcera Zuzanka.

Frontmana skupiny Elán Jožo Ráže (53) udělal starší syn Jozef (28) a jeho přítelkyně Zuzana dědečkem! V bratislavských Kramároch se jim narodila dcera Zuzanka.

„Byl jsem hrozně šťastný když jsem se dozvěděl, že se Zuzanka narodila a že je zdravá. Je nádherná,“ svěřil se Jožo deníku Aha! o svých prvních pocitech v dědečkovské roli, na niž se podle svých slov ještě necítí. Šušká se však, že Jožo teď vykupuje slovenská hračkářství, jen aby své sotva týdenní vnučce udělal radost. „To je tajné,“ reagoval, když jsme se ho přímo na nákupy pro Zuzanku zeptali. Stejně tak nechtěl prozradit, které z hitů Elánu bude vnučce před spaním zpívat. „Tak to jste mě rozesmála,“ reagoval.

Ráž navíc připouští, že v blízké době má v plánu potomka i jeho mladší syn Štefan.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.