Václav Glazar: Zase musí do nemocnice! se bojí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Václav Glazar: Zase musí do nemocnice! se bojí

 (: ara)

PRAHA – Herec Václav Glazar (56), známý z role matky představené ve filmové trilogii Kameňák, zažívá vážné pooperační potíže! Poté, co mu koncem srpna lékaři v Mladé Boleslavi rekonstruovali popraskanou břišní stěnu, jeho tělo nyní natéká a on musí znovu do nemocnice. Lékaři se prý navíc obávají plicní embolie, která bohužel často končí i smrtí!

„Mám na těle jen nějaké otoky, ale na to mě lékaři upozorňovali. Nastupuji na několik dní do plzeňské nemocnice,“ řekl 150 kg vážící herec a kabaretiér. Jenže podle svého okolí ho lékaři k smrti vyděsili zvěstmi o plicní embolii.

Plicní embolie se projevuje často například po náročných chirurgických zákrocích. „Mohou se ucpat poškozené cévní stěny a klid na lůžku po operaci tomu moc nepřidá. Projevuje se to často zvýšenou dušností a bolestmi na hrudi. Může dojít k těžkému zápalu plic, v nejvážnějších případech vede plicní embolie bohužel až ke smrti,“ popisuje lékař Jan Kadleček.

Nelze než držet palce, aby tělnatý herec všechny pooperační komplikace s úspěchem překonal a mohl se už 4. října objevit na zahájení nové divadelní sezóny ve svém kabaretu Srdce a kámen.

16.9.2008


Více zítra v tištěném Aha!


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.