Sabina Laurinová má holčičku: Tajný porod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sabina Laurinová má holčičku: Tajný porod!

PRAHA – Ve středu konečně porodila herečka Sabina Laurinová (36). Má druhou holčičku! Porod však utajila i před svými nejbližšími kamarády!


● Nic neřekla ani svým kamarádům!

Oba mají i s přítelem stomatologem Karlem Kameníkem (41) už dva dny vypnuté mobily. Proč tak tajila porod? Snad je holčička i maminka v pořádku.

„Vždyť na tom přece nic není, mohla dát alespoň vědět svým kamarádům nebo kolegům z divadla, vůbec nevíme, že už porodila,“ divili se herci, kteří s Laurinovou několikrát hráli.

Malá Valentýnka se tak dočkala sestřičky, na kterou se už moc těšila. Jediný, koho Laurinová informovala o narození děvčátka, byl otec Valentýny Pepa Vojtek. Ten však měl přísný zákaz cokoli říci. „Je to hodně soukromá věc, o tom nic neprozradím,“ řekl deníku Aha! Vojtek. A porodem byli překvapení i herečtí kolegové. „Ona už porodila? To není možné? Nikdo tady v divadle Kalich nic neví,“ tvářili se dost překvapeně. Dcera se narodila ve středu v porodnici v Podolí a od té doby mají oba rodiče vypnuté telefony. Doufejme, že nedošlo k žádným komplikacím...


Autor: Eva KREMSEROVÁ
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.