Jan Bubeník & Pavlína Wolfová - Krize! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Bubeník & Pavlína Wolfová - Krize!

Pavlína Wolfová s manželem Janem Bubeníkem si prošli manželskou krizí.
Pavlína Wolfová s manželem Janem Bubeníkem si prošli manželskou krizí. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Moderátorka Pavlína Wolfová (37), dcera herečky Pavlíny Filipovské a zpěváka Petra Spáleného, je podruhé vdaná a ani druhé manželství bohužel není bezproblémové. S Janem Bubeníkem řeší manželskou krizi!

Moderátorka Pavlína Wolfová (37), dcera herečky Pavlíny Filipovské a zpěváka Petra Spáleného, je podruhé vdaná a ani druhé manželství bohužel není bezproblémové. S Janem Bubeníkem řeší manželskou krizi!

„Hádky a potyčky se nevyhýbají žádnému manželství, ani tomu našemu. Došlo to až tak daleko, že jsme museli odjet na prodloužený víkend na hory jen ve dvou, abychom zažehnali takové ty hádky a krize a vše si vyříkali. Dali jsme si jen sami dva takovou ozdravnou kúru,“ svěřila se Pavlína deníku Aha! „Měli jsme čas jen na sebe, mohli jsme si vše vyříkat a teď už je zase vše v pořádku,“ dodala moderátorka. A radit jim měl dokonce i psycholog.

Krize v manželství je zažehnána, teď však musí Wolfová řešit otázku hlídání dětí. Od září totiž rozjíždí na Nově vlastní talk show Neviňátka aneb Upřímnost na zabití. Po letech se vrací na obrazovky a její dvě malé děti Matyldu a Matouše bude muset obstarat tatínek. „Teď se bude muset začít trochu starat,“ dodala se smíchem Wolfová, která se dokonce přiznala k tomu, že je dost přísná a nekompromisní máma. „Děti samozřejmě dostanou i na zadek, rozhodně je nerozmazlujeme,“ řekla Wolfová, která už kdysi na Nově moderovala pořad Áčko. Teď se pustila do projektu, který bude hlavně o dětech, nikoli však pro děti. Velkým tajemstvím je, že by se v pořadu měly objevit i její dvě děti – prostě rodinná firma.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.