Sandra Nováková: Bojí se, že bude plešatá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sandra Nováková: Bojí se, že bude plešatá

Po proměně se Sandra cítila jako znovuzrozená. Uhlazené a o něco světlejší vlasy jí sluší.
Po proměně se Sandra cítila jako znovuzrozená. Uhlazené a o něco světlejší vlasy jí sluší. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – „Odbarví mě a úplně mi zničí vlasy!“ šílela herečka Sandra Nováková (25) před bezmála osmihodinovou proměnou v salonu Franck Provorst, kterou podstoupila kvůli natáčení filmu Veni, Vidi, Vici.


„Jsem původně blond, kvůli filmu Pusinky jsem se musela obarvit na černo »podomácku«. A u toho už jsem pak zůstala.“

Ve Veni, Vidi, Vici hraju holku, která nemůže být tak výrazná. Proto potřebuju světlejší hnědou barvu,“ překotně vysvětlovala vyděšená herečka.

A nechybělo mnoho a hvězda »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hraje zdravotní sestřičku Gábinu, málem odešla bez vlasů! „Původně měla proměna trvat jen čtyři hodiny. Měli jsme jí stáhnout černou barvu a dát jí světlejší hnědou, ale vlasy má hodně zničené, a pořádně jsme to nemohli stáhnout ani napotřetí. Proto to trvalo skoro osm hodin. Řešením, jak vyléčit takhle poničené vlasy, je všechny je ostříhat a nechat narůst nové a zdravé,“ uvedla kadeřnice ze salonu, kde Sandra proměnu podstoupila.

Nakonec se ale Sandře podařilo dát hřívu dohromady a vyvázla jen se spoustou zábalů, kterými bude týrané vlasy dlouhodobě léčit. „Slibuju, že už žádné barvení doma nebude,“ říkala provinile Sandra při odchodu z kadeřnictví.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.