Macháček si utahoval z Mareše - Vytáhl na něj kokain! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Macháček si utahoval z Mareše - Vytáhl na něj kokain!

Jiří Macháček to ve Varech pořádně rozjel a zazpíval posměšnou písničku o Leoši Marešovi.
Jiří Macháček to ve Varech pořádně rozjel a zazpíval posměšnou písničku o Leoši Marešovi. (Aha! – David Kundrát)

KARLOVY VARY – Jirka Macháček slavil své dvaačtyřicáté narozeniny. Dárky však nepřijímal, ale rozdával! A jeden opravdu vypečený věnoval i moderátorovi Leoši Marešovi (32) na pondělní Audi party. Byla to píseň, která popisovala celý Marešův život i včetně skandálů. Ze začátku se Leoš usmíval, na konci písně, kdy došlo na lajny prášku, se však tvářil, jako by se chtěl propadnout do země.

„Jsem rád, že vidím Leoše Mareše, mám tady takovou jednu písničku, která je s ním spojená a je víceméně o něm,“ spustil Macháček.

Text písně zněl asi takto: Jeden kluk z malého města, nic neznamenal, nic nevydělal, přišel do velkého města, kde začal moderovat v rádiu, televizi, pak už si vybíral velké akce pro velké firmy, začal vydělávat velké množství peněz, kupoval si dražší a dražší auta, a to všechno mu bylo málo. Už nevěděl kolik by si za to řekl a začalo ho to nudit, a tak si koupil lajnu prášku a sjel ji brčkem. A to už Leošovi tuhla krev v žilách a úsměv se měnil v úšklebek.

Večírek v hotelu Imperial si nenechala ujít ani Pavlína Wolfová a její manžel Jan Bubeník. Deník Aha! je přistihl v dost intimní chvilce. Právě v momentu, kdy Pavlína zajela rukou do nosu svého manžela. Co tam asi hledala? Mezi pozvanými hosty byl i tenista Radek Štěpánek se snoubenkou Nikol Vaidišovou. A ta svého přítele nepustila z dohledu. K jeho ruce snad byla připoutána pouty. Svůj poslední den na festivalu si užila i Taťána Kuchařová s Milanem Richterem. „Zítra už musím pracovně odjet,“ řekla deníku Aha! Miss World. Hlavní hvězdou večírku byla Helena Vondráčková, která samozřejmě zazpívala několik svých písní. S manželem Martinem Michalem se na večírku zdrželi až do časných ranních hodin.


9.7.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.