Geislerová a Kočičková - Kradly na večírku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Geislerová a Kočičková - Kradly na večírku

Ester Kočičková uzmula na večírku rovnou misku s haluškami a zapila to pivem.
Ester Kočičková uzmula na večírku rovnou misku s haluškami a zapila to pivem.

KARLOVY VARY – Nechali je o hladu a žízni! Šly si ukrást jídlo a pití. Herečka Aňa Geislerová (32) a Ester Kočičková (40) se v sobotu musely potají vkrádat na večírek filmu Bathory, kde kradly chleba, halušky a pití.

Nechali je o hladu a žízni! Šly si ukrást jídlo a pití. Herečka Aňa Geislerová (32) a Ester Kočičková (40) se v sobotu musely potají vkrádat na večírek filmu Bathory, kde kradly chleba, halušky a pití. Jiná párty, na které se původně zdržovaly, totiž byla bez rautu. Hlad tak přinutil obě dámy k tomuto zoufalému činu. „Nefoťte to,“ smála se Geislerová, když prchala z terasy hotelu Thermal s několika krajíci chleba za zády. Ester se dokonce neostýchala sníst misku halušek přímo na večírku k slavnostní světové premiéře nejdražšího českého filmu Bathory.

Producentka Deana Jakubisková-Horváthová investovala do historického velkofilmu, který režíroval její manžel Juraj Jakubisko, 360 milionu korun. Jestli se jí však peníze kdy vrátí, je otázkou.

V hollywoodské produkci totiž vzniká snímek, který má podobný námět. A američtí filmaři bohužel disponují mnohem větší sumou než Jakubisková. „Mají na to 380 milionů amerických dolarů. Dopadne to stejně jako Tmavomodrý svět. Když pak Američani vypustili do světa Pearl Harbour, pro Svěrákův film to byl konec. Je jasné, že už to teď Deana nikam neprodá, což bude velký průšvih,“ řekl nám člověk, který se pohybuje v českém filmovém byznysu. Manželka Jakubiska však nemá strach z konkurence. „Deana o tom ví už od začátku, kdy se to začalo v Americe točit, a nijak to neřeší,“ řekla nám PR manažerka filmu Markéta Zahradníková.

Z českých herců se na premiéru dostavil Karel Roden, Zdeněk Podhůrský a Jiří Mádl. Bolek Polívka zřejmě ještě vyspával kocovinu z předchozího dne, takže se na první projekci neukázal. A nepřijela ani hlavní hrdinka filmu Anna Friel. Ta však k divákům promluvila z plátna a omluvila se, že musela nutně odcestovat do Ameriky.


Autor: (kre)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.