Sexbomba Olga Lounová: Byla jsem ošklivka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Sexbomba Olga Lounová: Byla jsem ošklivka!

Olga Lounová – tak, jak ji známe dnes.
Olga Lounová – tak, jak ji známe dnes. (pro Aha! - Pikant.atlas.cz)

PRAHA – Herečka a zpěvačka Olga Lounová (27) alias mrcha Patricie Výtisková ze seriálu Ošklivka Katka vždycky nevypadala tak sexy jako dnes. Údajná bývalá milenka Karla Svobody (†68) byla před deseti lety sama ošklivým káčátkem. A vida – dá se z toho vyléčit!

Herečka a zpěvačka Olga Lounová (27) alias mrcha Patricie Výtisková ze seriálu Ošklivka Katka vždycky nevypadala tak sexy jako dnes. Údajná bývalá milenka Karla Svobody (†68) byla před deseti lety sama ošklivým káčátkem. A vida – dá se z toho vyléčit!

Deníku Aha! se podařilo získat snímek, na kterém sedmnáctiletá Olga trpí po chirurgickém zákroku. V dívce na fotografii by rozhodně nikdo nehledal dnešní sebevědomou ženu s významně se vzdouvajícím poprsím. „Tenkrát mi kamarád omylem překopl nos, a tak mi ho chirurgicky srovnávali. Nedivte se proto, že se tam netvářím moc nadšeně,“ krčí rameny Olga, která se před Ošklivkou Katkou objevila například i v Románu pro ženy jako Bludička Marka Vašuta nebo v soutěži X Factor.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.