Novomanžel Harry z Pojišťovny štěstí: Líbánky stráví s tatínkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Novomanžel Harry z Pojišťovny štěstí: Líbánky stráví s tatínkem!

Igor Bareš si vzal svou divadelní kolegyni Antonii Talackou po osmileté známosti.
Igor Bareš si vzal svou divadelní kolegyni Antonii Talackou po osmileté známosti.

KUKS – Areál krásného zámeckého komplexu Kuks ve východních Čechách zažil výjimečnou událost – v sobotu se tu hodinu před polednem vzdal dobrovolně svobody starý mládenec, herec Igor Bareš (42).


Jeho vyvolenou se stala krásná a exotická divadelní kolegyně Antonie Talacková (29). Deník Aha! přijal pozvání na obřad i hostinu a víme i podrobnosti ze svatební noci!

„Moje nastávající nemá exotický původ, jak by se mohlo zdát. Je to Češka jak poleno, opálená je od narození, ne ze solária,“ vysvětloval všem zvědavcům ještě před obřadem Bareš, jehož oranžová kravata skvěle ladila se svatebními šaty jeho ženy.

Snoubenci se zpečetění svého osmiletého svazku posléze dočkali v kukském lapidáriu obklopeni desítkami soch a téměř stovkou svatebních hostů. Krásné prostředí ale nemohly ocenit ani Yvetta Blanarovičová, která «Harrymu« v seriálu Pojišťovna štěstí hrála přítelkyni Zuzanu, ani Barešova vlastní dcera Sonja (10)!

„O přítomností dcery jsem ani nepřemýšlel. S její matkou normálně komunikujeme, ale aby byla Sonja na mém sňatku, to mi nepřipadalo vhodné. S Yvettou si sice rozumíme, nejsme však nejlepší kamarádi a všechny své kolegy z branže jsem opravdu nezval,“ svěřil se nám herec, jehož proslavila i role ve filmu Výlet.

Pozvánku naopak dostali a dorazili David Matásek s rodinou, Jan Dolanský s dětmi nebo Mahulena Bočanová a Miroslav Etzler s přítelkyní Vilmou Cibulkovou.

Po rautu v zámeckých zahradách slavila parta nejbližších Barešových přátel včetně svědka Vladimíra Javorského (»Kyslík« ze seriálu Chlapci a chlapi) bujaře až do rána v dvacet kilometrů vzdálených Tadeášových domcích. „Oni tam mají bazén a pod rouškou tmy jsme se tam vyřádili. Nikdo ale nezemřel,“ hlásil nám včera novomanžel. Kvůli pracovnímu vytížení v divadle si s mladou paní Barešovou-Talackovou naordinovali jen dvoudenní líbánky. „Stráví je s námi tatínek Toničky,“ dodal Igor Bareš trochu rezignovaně.


Autor: (daz)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.