Vendula Svobodová pracuje na dceři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vendula Svobodová pracuje na dceři!

Pracují Vendula s Patrikem na miminku? Prý ano!
Pracují Vendula s Patrikem na miminku? Prý ano! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – „Moc chci ještě dceru,“ tvrdí Vendula Svobodová (36). Jejím otcem by neměl být samozřejmě nikdo jiný než její současný přítel Patrik Auš (30).

„Moc chci ještě dceru,“ tvrdí Vendula Svobodová (36). Jejím otcem by neměl být samozřejmě nikdo jiný než její současný přítel Patrik Auš (30).

S ním je Vendula velmi šťastná, dokonce se mluví i o svatbě. A co víc! Patrik skvěle vychází i s Venduliným synem Jakubem. „Vendula dobře ví, že jestli chce další dítě, tak si musí pospíšit. Věk je neúprosný,“ naznačuje kamarádka slavné vdovy s tím, že se na miminku už zřejmě pracuje.

„Vendula poznala, že Patrik by byl dobrý otec. Oba miminko chtějí, takže jim nic nestojí v cestě,“ říká dobrá kamarádka Svobodové. Vendula to potvrzuje. „Ano, chci ještě dítě. Nejlépe dceru,“ říká Vendula a při otázce, zda už na miminku pracují, se jen usměje. Každopádně v tom, že by její přítel Patrik Auš byl výborný otec, se Vendula shoduje i s jeho bývalou ženou Martinou. „Patrik je hodně citlivý. K otcovství by se postavil čelem a byl by v tom dobrý,“ nechala se slyšet Aušova exmanželka.

Velká touha po dceři je u Svobodové logická. Vždyť před osmi lety jí děsivá leukémie sebrala dceru Klárku, kterou měla se Svobodou. Velkou ránu v srdci potom sice trochu zahojilo narození syna Kubíka, ale i tak dál touží po dceři. Podaří se Patrikovi Vendulino velké přání splnit?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.