Sporťačka Nováková hledá synovi holky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sporťačka Nováková hledá synovi holky

Sporťačka Jana Nováková moderuje fi nále Miss aerobik už několik let spolu s Petrem Salavou. Ten včera zjistil, že má na hlavě stejně hustý porost jako Janin malý Daniel.
Sporťačka Jana Nováková moderuje fi nále Miss aerobik už několik let spolu s Petrem Salavou. Ten včera zjistil, že má na hlavě stejně hustý porost jako Janin malý Daniel. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Moderátorka Jana Nováková (34) už vybírá pro svého syna Daniela Adamce (4 měsíce) holky! Jako první loviště potencionálních nevěst si moderátorka zvolila semifinále letošního ročníku Miss Aerobik, které se uskuteční již tuto sobotu ve sportovní hale na Lužinách.

„V sobotním semifinále bude šedesát kandidátek na titul Miss. A Daníček se už na holky moc těší,“ smála se Nováková na tiskové konferenci Miss Aerobik. A syn Daniel na její slova jen spokojeně zabroukal. Nutno přiznat, že už nyní je z Daníčka pěkný playboy. Na tiskovku dorazil syn režiséra Jiřího Adamce (57) v supermoderním kočárku, oblečený do kombinézy pilota formule 1 Michaela Schumachera. „Tu Daníček dostal přímo v italském Maranellu, kde sídlí stáj Ferrari,“ vysvětlila půvabná moderátorka. A všechny přítomné dámy na Danielovi mohly oči nechat. A co teprve až trochu povyroste!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.