Ewa Farna (14): Do X Factoru bych nešla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ewa Farna (14): Do X Factoru bych nešla!

Ewa Farna
Ewa Farna

„I když bych byla úplně neznámá, tak bych se do X Factoru ani do SuperStar nepřihlásila. Nějak mě to neláká,“ říká mladičká zpěvačka Ewa Farna. X Factor v televizi ale sleduje pravidelně.


„Tak trochu tím zabíjím nudu, ale taky jsem zvědavá, jestli se tam objeví nějaký hlas, ze kterého bych si sedla na zadek,“ usmívá se dívka, která se teprve před pár dny zbavila pro ni tolik typických rovnátek…

„SuperStar a X Factor mi připadají dost podobné. Těžko říci, který z těchto pořadů je lepší,“ dodává Farna, která si není jista, zda hudebním začátečníkům mohou tyto soutěže pomoci. „Je to asi dobrá šance pro lidi, kteří se touží stát slavnými. Já osobně bych však tuto cestu nezvolila,“ přiznává a vysvětluje: „Člověk tam přijde jako laik a je na něj, alespoň předpokládám, hlavně ve finále kladen velký psychický, mediální a pracovní nápor. Když se pak umístí na těch nejvyšších příčkách, dostane nabídky od vydavatelství a různých uměleckých agentur. Na rozhodování má však málo času a tady vidím háček. To nejdůležitější je najít ty správné lidi, kteří vás vedou,“ zdůrazňuje Ewa Farna. „Každopádně všem finalistům X Factoru budu držet palce,“ vzkazuje soutěžícím.


Autor: (dan)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.