Lenka Marošová: Na casting rovnou z porodnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lenka Marošová: Na casting rovnou z porodnice!

Sotva porodila, vyrazila Lenka Marošová na konkurz do X Factoru.
Sotva porodila, vyrazila Lenka Marošová na konkurz do X Factoru. (TV Nova)

PRAHA – Neuvěřitelné! Kvůli nastartování kariéry riskovala zdraví dítěte! Už dnes večer na Nově uvidíte vystoupení učitelky Lenky Marošové (39), která si kvůli tomu, aby mohla jít na casting X Factoru, nechala předčasně vyvolat porod!

„V pondělí jsem odrodila, ve čtvrtek mě pustili z porodnice a v sobotu už jsem byla na castingu,“ přiznává učitelka nižšího stupně. Lékaři ale většinou s tímto krokem nesouhlasí! „Každý neadekvátní zásah totiž může ohrozit matku i její dítě, a proto se k těmto řešením nepřikláníme, pokud to není nutné,“ řekl nám jeden pražský porodník. Nastartování kariéry v soutěži ale novopečenou maminku přimělo riskovat i přesto, že nakonec mezi finalisty nepostoupila. „Řekli mi, že nemám ten jejich faktor X. A pan Janda potom dodal, že bych asi měla být s malým, protože ta soutěž ještě nějaký měsíc potrvá a malý mě potřebuje ze všeho nejvíc,“ smutní Marošová, která se svým kolegou objíždí karaoke bary po republice.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.