Sára Saudková - Zkazila Vánoce stovce dětí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Sára Saudková - Zkazila Vánoce stovce dětí

Sára Saudková nejdříve přislíbila účast na brněnské aukci, jejíž výtěžek měl připadnout dětem v brněnské nemocnici, na poslední chvíli se však vymluvila, že nemá hlídání pro děti.
Sára Saudková nejdříve přislíbila účast na brněnské aukci, jejíž výtěžek měl připadnout dětem v brněnské nemocnici, na poslední chvíli se však vymluvila, že nemá hlídání pro děti. (Aha! – Marek Pátek)

BRNO – Fotografka Sára Saudková (40) si postavila hlavu a vykašlala se na nemocné děti v brněnské nemocnici! Zkazila jim tak Vánoce! V pondělí měla dorazit do Brna na dražbu Nadačního fondu Krtek, ale nakonec se na všechno vykašlala s výmluvou, že nemá hlídání pro své tři děti Sáru (5), Samuela (3) a Jeníčka (1).

Bohužel ani její vlastní děti si neužijí moc hezké Vánoce. Sára totiž tyto křesťanské svátky neslaví, a proto ani nekupuje dárky.

„Nejdříve nám přislíbila účast na pondělní dražbě, a pak najednou volala, že nepřijede, že nemá hlídání pro děti,“ prozradila manažerka Nadačního fondu Krtek Věra Kadlecová, kterou odmítnutí Sáry Saudkové hodně mrzelo. Zřejmě to však byla jen výmluva, protože chvíli poté svoji neúčast začala zdůvodňovat tím, že má nemocné děti. „Snažili jsme se s ní ještě nějak domluvit, a najednou přišla s tím, že má vlastně nemocné děti,“ pokračuje organizátorka akce. Kvůli neúčasti Sáry Saudkové museli pořadatelé akce samozřejmě zrušit aukci jejích fotek, protože hlavní aktérka si prostě postavila hlavu a rozhodla se, že do Brna nedorazí. Děti z brněnské nemocnice tak budou mít o to chudší Vánoce, jen těžko si budou moci užít peněz z dražby, která neproběhla!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.