Iva Kubelková - Provokuje chlapy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iva Kubelková - Provokuje chlapy!

Sexy Iva Kubelková opět zazářila v krásné róbě, ve které vyniklo její nepřehlédnutelné poprsí.
Sexy Iva Kubelková opět zazářila v krásné róbě, ve které vyniklo její nepřehlédnutelné poprsí.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Iva Kubelková (29) opět šokovala! Nejenže své přednosti umí sexy modelka velmi dobře prodat, ale skoro vždycky chce ještě navíc ohromit nějakou změnou na svém ladném těle, které neunikne pozornosti spousty mužů. Naposledy tak Kubelková zazářila na nedělní Wellness Celebrity Show, na které bojovali o titul Wellness Celebrity Awards i další sportovní nadšenci.

Iva Kubelková, která celou akci moderovala, všechny přítomné doslova šokovala novým účesem, který si nechala v zákulisí zhotovit během programu. A k dobru jí byla i léta dodržovaná vegetariánská strava, protože celá show se nesla v duchu zdravého životního stylu. „I když je tak hubená, tak stejně dokáže ty chlapy provokovat a dráždit,“ byly slyšet narážky na postavu Kubelkové od některých dam v Top Hotelu Praha. V poslední době se totiž dieta na jejím těle odráží asi nejvíce.

Na letošní Wellness Celebrity Show nechyběli třeba Jiří Korn, Zuzana Belohorcová nebo Lucie Výborná. O titul Wellness Celebrity Awards soupeřili společně na veslovacím trenažéru také Pavel Poulíček, Tomáš Krejčíř a Peter Nagy. Porota, která očekávala sportovní výkony, se nakonec musela smířit se zábavnou show, v níž exceloval hlavně slovenský zpěvák, a tak cenu získal právě on.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.