Schmitzerova partnerka: Nejdřív konec a pak... Zásnuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Schmitzerova partnerka: Nejdřív konec a pak... Zásnuby!

Tanečnice Simona Švrčková v sobotu večer výměnou za pugét a prstýnek slíbila svému partnerovi svatbu.
Tanečnice Simona Švrčková v sobotu večer výměnou za pugét a prstýnek slíbila svému partnerovi svatbu. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Druhá řada taneční soutěže StarDance ...když hvězdy tančí v sobotu večer skončila pro taneční pár Jiřího Schmitzera (58) a Simony Švrčkové (24). Ovšem konec v soutěži zdaleka nebyl tím nejdůležitějším, co toho dne profesionální tanečnici Simonu potkalo. Na tiskové konferenci po skončení pořadu se totiž děly věci, které vůbec nikdo nečekal!

Simona novinářům zrovna líčila, jak osobitým tanečníkem Jiří Schmitzer byl, když k ní s obří kyticí růží a krabičkou s prstýnkem přistoupil její dlouholetý partner a přede všemi ji požádal o ruku. Šokovaná tanečnice se slzami dojetí v očích souhlasila. „Myslím, že si můj přítel nezaslouží, abych ho odmítla,“ se svým typickým smíchem dodala o chvíli později profesionální tanečnice z Ostravy. Jiří Schmitzer to celé glosoval se svým typickým humorem. „Když viděl ty výkony, co jsme spolu předváděli na parketu, tak se to rozhodl slečně Simoně asi nějak vykompenzovat,“ přemítal herec.

Schmitzer si podle moderátora Marka Ebena vyloženě přál, aby už vypadl. „Je to asi jediný pár z těch dnešních tří, který si zrovna nepřeje postoupit,“ řekl v průběhu přenosu Eben. Schmitzerovi přání nakonec diváci vyplnili. „Stejně ale budu za týden na parketu opět. Je totiž finále a tam budem tancovat úplně všichni jako na začátku,“ dodal s hranou nevrlostí syn legendárního Jiřího Sováka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.